Bedankt namens de Voedselbank

De vrijwilligers van de voedselbank Bergeijk bedanken de parochianen van Bergeijk van harte voor de steun die zij mochten ontvangen bij de uitbraak van het coronavirus. Zoals ook elders in het land verminderde de aanvoer van producten. Gelukkig was de situatie in Bergeijk niet zo erg als in met name de grote steden. Maar de wekelijkse aanvoer van producten nam stevig af. Met de hulp van de parochie zijn wij in staat gebleken om de inhoud van de wekelijkse voedselpakketten voor onze cliënten op peil te houden.
Onze cliënten waren daar erg blij mee en spraken bij herhaling hun dankbaarheid uit voor het feit dat de voedselbank Bergeijk haar werkzaamheden bleef voortzetten en daarbij ook nog wekelijks mooie pakketten uit bleef delen.
Het is fijn dat wij binnen onze gemeente onze naasten, die het wat minder hebben, zo hebben kunnen bijstaan. Op dit moment is de aanvoer van de producten weer redelijk hersteld en bereiken wij het niveau van voor de uitbraak van corona. Uw extra bijdrage is op dit moment dan ook niet meer nodig. Mocht dit in de toekomst wel weer nodig zijn dan doen wij graag weer een beroep op u.
Voor dit moment rest ons niets anders dan namens alle vrijwilligers en cliënten nogmaals hartelijk dank te zeggen voor uw steun en medeleven.

Namens alle vrijwilligers en cliënten van de voedselbank