RABO ClubSupport 2021:

stemt U ook op VOEDSELBANK BERGEIJK?

De Rabo ClubSupport aktie 2021 gaat weer van start. Vanaf 4 okotober a.s. mogen alle leden van de Rabobank hun stem(men) gaan uitbrengen op een club of vereniging die men een warm hart toedraagt en/of waarvan men vindt dat deze een belangrijke functie vervult binnen de Bergeijkse gemeenschap.
Wij willen ook dit jaar onze stichting hiervoor weer onder de aandacht brengen.
De voedselbank ondersteunt de minder-bedeelde (ónder bijstandsniveau!) personen en huishoudens van Bergeijk (’t Hof, ’t Loo, Weebosch, Luijksgestel, Westerhoven en Riethoven) met het wekelijks gratis beschikbaar stellen van voedselpakketten; voedsel dat lokaal, regionaal en landelijk wordt ingezameld. Hiermee leveren we naast armoedebestrijding ook een bijdrage aan het tegengaan van voedselverspilling.
Wij zijn een 100% vrijwilligers-organisatie die, naast eigen akties, haar bestaansrecht hoofdzakelijk ontleent aan giften van particulieren en bedrijven. De ClubSupport-aktie van de Rabobank is hierin voor ons dan ook erg belangrijk.
Bent U nog géén lid van de Rabobank en wilt U toch uw stem op ons uitbrengen, vraag dan nog snel uw lidmaatschap aan. Dat kan digitaal op www.rabobank.nl (lid-worden).
Wij hopen op uw stem te mogen rekenen. Onze cliënten zullen U erg dankbaar zijn.
Bestuur Stichting Voedselbank Bergeijk